16 Temmuz 2010 Cuma

BİTEN...ÖZLENEN...VE BU YAZ BİR TANE DAHA OLSUN DİYE PLAN YAPILAN???

Tabiiki tatil:))
Gittik yüzdük,güneşlendik ,kızlarımla denizin havuzun keyfini çıkardık ama dinlenebildik mi? Kesinlikle hayır...İki çocukla epey bir yorularak geldik İstanbul'umuza.
Dönüş yolculuğuda epey zor oldu uçak rötarı,bomba ihbarı ve uçağın bozulan motoru gibi epey badireden sonra olması gerekenden yaklaşık 5-6 saat sonra ama  Allah'a şükür sağlıkla vardık evim evim güzel evime:)))
Kızlarım  yeşillik ,çayır çimen korkularını yendiler bütün elektriklerini Antalya topraklarına bırakıp geldiler.Çimenlerde çıplak ayak koşturup kedilerle oyunlar oynadılar.Annelerine ısrarla çiçek diyerek uzamış çimen ve otları toplayıp toplayıp getirdiler.Çevrelerinde gülümseyen herkese karşılıkları çok daha sevimli oldu.Kendilerince sohbet edip ,oyunlar oynayıp sonra el sallayıp hatta uzun uzun insanı gülümsetecek kadar uzun vedalar ettiler tanıştığımız herkese:)))
Yeme konusunda hep çok zor olan kızlarım sanki yiyecekmiş gibi anne ve babalarına yemek seçimlerinde yardımcı olup sıra kendilerine gelince yine zorladılar bizi..Bol bol yasak gıdalardan yediler hemde şapur şupur:))Dondurma ,kola ve daha birçok şey..Bunu okuyan bütün arkadaşlarımı duyar gibiyim aaa rukiye bunu hiç yapmaz diye ama yaptımmmm...
Tatil bitti evde bir hafta daha zaman geçirir dinlenirim planı yapan anneye kızlarının  yaptığı bol ateşli,bol kusmalı , bol öksürüklü bir arka azı dişlerini çıkarma sürprizi:(( Tabii ki doktor ve ev arası mekik dokuyan upuzun uykusuz geceler geçiren anne çocukluysan asla plan yapma dersi ile izini bitirip işe başlar.Bu arada tatil dönüşü ofis tadilatı gibi hafta sonunuda içine katan uzun mesaili günler sonrası anne ve baba 2. tatil planını yapar ve gün sayar :)))
açılın uleyn biz geliyoruzzzzz:)))
atletik vede karizmatikkk:))
yorumsuzzzz:)))
iki minik kız çocuğu duruyor orada babayyyla:))
babayla kumsal şenlikleri:))
şişeden su içme oyunu ve sırılsıklam olan yaramazlar:))
ısrarla çiçek diye toplanan kızlarımın elleri değdi diye daha bir nadide olan yurdum otları:))
formları ve bikinileriyle plajın tozunu attıran iki güzellll:)))
yeşillikler içinde iki minik melekkkk:)
babaları giydi diye spor ayakkabı giyerek modayı sallamayan beyaz tulumlularım:)))
Ohhhh değmeyin keyfimize:)
ot sap börtü böcekle dost Kayra:)
kedi peşinde dağılmış Tuana:)


anne ve kızları bir örnek modunda:))

6 yorum:

Defne Kızın Anası dedi ki...

bayıldım resimlere ne pozlar verilmiş ne hareketli bir tatil geçirmişsiniz. yapılan plan dahada güzel geçer inşallah rukiyecim.

öpüyoruz hepinizi.

Işıl dedi ki...

ahh tatıl

uğur böceklerim dedi ki...

bencede ışıl ahhhh tatil....

uğur böceklerim dedi ki...

sağol beyhancım bizde bol bol öpüyoruz sizi:))

mintinin dünyası dedi ki...

resimler ne kadar sıcak öylle...bayıldım inan.minikler şahane...pozlar süper.allahım sizlere bağışlasın...

uğur böceklerim dedi ki...

çok teşekkurler minti minti:)))